AL (Albanian)

Fvdtube – Pa pagesë Youtube në mp3 Converter

FvdTube është një kërkesë e shkëlqyer youtube downloader i cili punon pa probleme në tavolinën e punës dhe telefonat Android, si dhe. Ai jep një përvojë awesome për përdoruesit e tij ndërsa shkarkoni video nga  youtubefacebookdailymotion  dhe shumë më tepër në cilësinë HD dhe me cilësi të lartë pagesë mp3

Hapat për të konvertuar Youtube në Mp3:

 • Kopjoni dhe pastroni lidhjen video ose kërkoni ndonjë këngë “.mp3” duke shtypur në kutinë e kërkimit.
 • Klikoni mbi butonin “Shkarko tani”
 • Pas bisedës
 • Shkarkoni cilësinë e dëshiruar nga lidhjet

Fvdtube Features:

 • Mund të shkarkoni këngët pa u shfaqur ndonjë reklamë që i bezdis përdoruesit
 • Mund të shkarkoni video të shumta në të njëjtën kohë
 • Ju mund të shkarkoni videot në formate të ndryshme të tilla si MP4, Nf3, N4a, 3gp dhe WebM etj
 • Ofron cilësi të ndryshme të këngëve p.sh. 640 x 360 dhe 640 × 480 për video, dhe 720 × 480 dhe 720 × 576 për DVD. HD Video këngët zakonisht kanë një rezolutë të 1280 × 720 (720p) dhe 1920 × 1080 (L080p, ajo është quajtur edhe Full HD).
 • FvdTube ka marrë inbuilt Audio / Video Player Pra, ju mund të luani këtu këngët tuaja të preferuara.
 • Ju mund të vendosni tingullin me anë të këtij aplikacioni
 • Ju mund të krijoni edhe listën tuaj të këngëve
 • Aplikimi i Fvdtube është alternativa më e mirë për Youtube

Pyetje të shpeshta

Si e shkarkoni një këngë nga YouTube?

Puna që dëshironi të bëni

 • Shko te faqja e YouTube.com dhe kërkojeni këngën që dëshironi të shkarkoni.
 • Pastaj, zgjidhni atë të duhur dhe duhet të kopjoni URL-në e asaj kënge.
 • Më pas, ju duhet të shkoni në FvdTube.com, ku duhet të ngjisni kopjen në shiritin e kërkimit.
 • Pastaj, do të shihni shumë mundësi me një opsion në ngjyrë të kuqe për tu shkarkuar si MP3 ose MP4.
 • Klikoni mbi opsionin
 • Në këtë mënyrë, mund ta shkarkoni këngën nga YouTube

Si mund të nxjerr audio nga një video në YouTube?

Për të nxjerrë audio nga një video në YouTube, thjesht ndiqni udhëzimet:

 • Shkoni në Youtube.com dhe kërkoni për video për të cilën dëshironi të ekstraktoni audio.
 • Pastaj, zgjidhni videon dhe vetëm kopjoni lidhjen e videos
 • Më pas, shkoni te FvdTube.com dhe në shiritin e kërkimit ngjisni lidhjen.
 • Pastaj, do të keni rezultate së bashku me MP3 dhe MP4, dhe ju keni klikuar në opsionin MP3.
 • Më tej, ju do të merrni opsione; cilësinë, formatin dhe madhësinë me opsionin MP3 shkarko, klikoni mbi atë opsion.
 • Dhe pastaj, duhet të shkarkoni skedarin në pajisjen tuaj.
 • Ose tjetër,
 • Ju mund të shtypni emrin e videos në shiritin e kërkimit të Fvdtube.com.
 • Dhe kliko mbi opsionin MP3, pastaj zgjidhni cilësinë dhe formatin e këngës.
 • Dhe, klikoni në opsionin e shkarkimit.
 • Më pas, do t’ju duhet të merrni rezolutë ose shkarkim.

Kjo është ajo!

Si mund të shkarkoni një skedar mp3?

Shkarkimi i një skedari mp3 është një detyrë shumë e thjeshtë për të bërë, vetëm ndiqni hapat:

Në celular:

 • Së pari, duhet të instalosh FvdTube app në celularin tënd. Por, në rast se e keni instaluar tashmë aplikacionin në celularin tuaj
 • Pastaj, vetëm hapni aplikacionin në celularin tuaj dhe në llojin e shiritit të kërkimit
 • Më pas, klikoni në skedarin video dhe do të shihni një mundësi shigjetë poshtë me atë video.
 • Duhet të klikosh në atë opsion të shkarkimit.
 • Më tej, ju do të keni opsionin për formatin mp3 ose mp4. Pastaj zgjidhni opsionin mp3.
 • Dhe pastaj, ju mund të zgjidhni opsionin Mp3 ose M4A.
 • Përveç kësaj, ju do të merrni dy opsione; Luaj ose Shkarko Kliko në opsionin e shkarkimit

Në kompjuter:

 • Shkoni te FvdTube.com dhe shkruani titullin e këngës në skedën e kërkimit.
 • Pastaj, zgjidhni videon ose këngën e nevojshme dhe keni një rezultat të kërkimit
 • Dhe të gjitha rezultatet kanë mundësi MP3 ose MP4, ju duhet të zgjidhni opsionin MP3.
 • Më pas, ju do të duhet të zgjidhni
 • Kjo është e gjitha!

Si e shkarkoni një video nga YouTube?

Edhe pse, ishte e vështirë për këdo Këtu janë hapat në të cilat mund të shkarkoni një formë videoje YouTube:

Në kompjuterë dhe laptopë:

1) Duhet të hapni shfletuesin tuaj dhe të shkoni në https://fvdtube.com/.

2) Pastaj, do të shihni një skedë kërkimi, në të cilën do të duhet të shkruani titullin ose thjesht të shkoni në YouTube.com dhe të kopjoni URL-në e videove të kërkuara. Dhe, ngjiteni në shiritin e kërkimit.

3) Më tej, do të merrni disa rezultate që lidhen me kërkimin tuaj. Dhe nëse doni të shkarkoni

4) Përveç kësaj, të gjitha rezultatet do të shfaqen me Mp3 dhe Mp4 opsionet, thjesht klikoni në opsionin Mp4.

5) Pastaj, do të shihni shumë rezoluta në madhësinë e skedarëve në MB, zgjidhni një prej tyre.

6) Pas kësaj, ju do të merrni një opsion shkarkimi dhe si ju klikoni mbi atë opsion, shkarkimi do të fillojë në PC tuaj.

Në Mobiles:

1) Para së gjithash, duhet të instalosh aplikacionin FvdTube në celularin tënd.

2) Nëse e keni instaluar tashmë aplikacionin në celularin tuaj Pastaj, thjesht hapni aplikacionin

3) Ndërsa hapni aplikacionin, do të shihni një kuti kërkimi, në të cilën mund të shkarkoni ose mund të kopjoni videon YouTube të lidhjes së kopjuar.

Si mund të shkarkoni videot e YouTube në Android?

Kur vjen puna për të shkarkuar videot YouTube në Android, shkarkuesi FvdTube është aplikacioni më i mirë që mundesh Ndiqni metodën hap pas hapi për të shijuar YouTube Video në Android

 • Para së gjithash, shkarkoni aplikacionin FvdTube dhe hapni atë. Për të shkarkuar aplikacionin falas, shkoni te https://fvdtube.com/.
 • Këtu mund të kërkoni emrin e videos muzikore me ndihmën e shiritit të kërkimit.
 • Në rast se po shikoni videon në YouTube, mund të kopjoni dhe ngjisni lidhjen në shiritin e kërkimit.
 • Opsione të ndryshme Tani, duhet të zgjidhni videon që dëshironi të shkarkoni.
 • Tani, duhet të klikoni butonin Mp4 me ngjyrë të kuqe. Aplikacioni do t’ju lejojë të vendosni rezolutën video. Zgjidhni atë që dëshironi
 • Pastaj, takoni butonin e shkarkimit. Procesi i shkarkimit do të përfundojë në pak minuta.
 • Si të shkarkoni videot YouTube në Android

Si e përdorni konvertuesin e YouTube?

 • FvdTube Downloader gjithashtu bën që mediat të konvertohen pasi që është një konvertues i YouTube. Me këtë, mund të drejtosh të shpëtosh një skedar audio nga pajisjet e tua. Për të njohur rrugën, ndiqni rrugën e dhënë:
 • Drejtoni aplikacionin FvdTube, kërkoni videon nga shiritin e kërkimit dhe trokitni lehtë mbi “Shkarkoni tani”.
 • Nëse po përdorni faqen e internetit, atëherë kopjoni dhe ngjisni URL-në e YouTube në kutinë e dialogut të shfaqur dhe klikoni “Shkarko tani”.
 • Kjo do t’ju kërkojë nga formati i kërkuar.
 • Prekni në Mp3 për audio ose Mp4 për video
 • Nëse zgjidhni Mp3 atëherë FvdTube automatikisht do të konvertojë videon në skedarin audio.
 • Ju vetëm duhet të zgjidhni cilësinë e dëshiruar nga lista dhe trokitje e lehtë në “Download Mp3”.
 • Shkarkimi do të fillojë tani

A kam nevojë për një anëtarësim për të përdorur shërbimet?

Jo, nuk keni nevojë për anëtarësim, është falas.

Nëse jo, a ka një tarifë shërbimi?

Siç është shpjeguar, ne nuk kërkojmë pagesë, thjesht duam të gëzojmë

A duhet ta instaloj në pajisjen time të lëvizshme?

Po, nëse doni të ruani videot dhe muzikën në telefonin tuaj të mençur, duhet të shkarkoni skedarin apk nga faqja jonë e internetit, e cila është shumë e lehtë dhe ju mund ta shkarkoni vetë vendin.

A është e ligjshme të përdoret kjo faqe?

Po absolutisht, pasi ne nuk po presim asnjë këngë dhe nuk jemi në gjendje të shesim ndonjë nga përdoruesit e YouTube.

Do të shkoj në telashe?

Materiali i kopjimit nuk lejohet të shkarkohet nga youtube Të gjitha dosjet janë vetëm për përdorim personal Kontrolloni T & C tonë

A është i sigurt se kompjuteri im (ose pajisja) e përdor këtë faqe interneti?

Pajisjet e tua të desktopit dhe të lëvizshme janë të sigurta, ky aplikacion krijohet nga koduesit më të mirë që janë kujdesur për të gjitha gjërat dhe janë siguruar që ky aplikacion nuk ngadalëson sistemet ose nuk dëmton ndonjë sistem. Ne kemi një mjedis të sigurt, sepse duam të gëzojmë pa probleme muzikë.

A kam nevojë për një shfletues të veçantë që punon me faqen apo të gjithë shfletuesit është kompatibil? (IE, Chrome, Firefox)

Të gjithë shfletuesit më të mëdhenj të njohur janë në dispozicion për këtë faqe dhe ju nuk keni nevojë për ndonjë shfletues të veçantë për këtë.

A e ruan automatikisht skedarin e konvertimit youtube në tavolinën e punës?

Po, nuk i ruan skedarët, ose në zgjedhjen e një dosje ose në mënyrë të parazgjedhur të sistemit muzikor të dosjes së muzikës në ruajtje.

Nëse jo, si mund ta ruaj mp3-në e konvertuar në tavolinën e punës?

Kur shkarkoni skedarin, i japim përdoruesit një mundësi për të zgjedhur llojin e dosjeve.

A kam nevojë për një desktop për të konvertuar videot ose mund ta bëj edhe nëpërmjet telefonit tim të mençur?

Ju mund ta bëni shumë lehtë në telefonin tuaj të mençur edhe me aplikacionin tonë të  YouTube video downloader App, nuk duhet të keni një desktop.

Nëse po, a është në përputhje me të dy dheroidet dhe iPhone?

Tani për tani, aplikacioni ynë është për përdoruesit e Android dhe iOS përdoruesit mund të përdorin versionin në internet

A konverton vetëm video muzikë ose mund të konvertoj filma, dokumentarë dhe video të tjera më të gjata?

Lajm i mirë është se nuk është vetëm për ndonjë video muzike vetëm për të gjitha skedarët video, filmat, dokumentarët, çdo gjë që pritet në YouTube, Instagram, Facebook apo edhe dosjet WhatsApp.

Si është cilësia e youtube në konvertim Mp3?

Është super e mirë dhe ne japim cilësinë e skedarëve konvertues Aktualisht ne jemi 5 Sizes të Cilësisë për Mp3 të cilat janë: 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps, 320kbps & për Mp4 (Video): 144pp, 240p, 360p, 720p

A ka kufizime se sa herë mund të konvertohet një video në një mp3?

Jo, nuk ka kufi. Shërbimi i Pafund Shkarkimi

A mund ta transferoj muzikën drejtpërdrejt në luajtësin tim mp3 ose në iPod player?

Sigurt, mund të përdorni kabllo USB ose Bluetooth

A janë të gjitha videot e YouTube të konvertueshme?

Po, të gjitha videot në YouTube janë të konvertueshme.

A mund ta konvertoj vetëm një pjesë të videos ose a duhet të konvertoj tërë videon?

Jo, nuk mund të konvertohesh pjesërisht, pjesa video duhet të konvertohet krejtësisht dhe pastaj të ruhet, nëse ndalet në gjysmë të rrugës,

Sa shpejt është shpejtësia e konvertimit?

Është super i shpejtë, kryesisht në gjatësinë e videos dhe shpejtësinë e pajisjes.