2conv

2conv.com është një video e shpejtë dhe e besueshme e YouTube në faqen e internetit të konvertimit Mp3. Më tej, kjo ju lejon të konvertojë dhe shkarkoni videot tuaja të preferuara dhe gjurmët audio në celularin dhe kompjuterin tuaj. Për më tepër, kjo është një mënyrë e lirë për të marrë videot tuaja të dëshiruara në YouTube. Është shërbyer si një mjet i lehtë në internet për të konvertuar dhe shkarkuar videot në YouTube si në kompjuterin tuaj ashtu edhe në pajisjet mobile. Përveç kësaj, 2conv gjithashtu ofron shërbime online për të kthyer videot e YouTube në formate të tjera, duke përfshirë Mp4, AVI, 3gp, Mp3 etj. Ju mund të shkarkoni videot HD duke përdorur këtë faqe.

Për më tepër, vetëm duhet të kopjoni ngjitur URL-në e videos tuaj të preferuar në YouTube në zonën e ngjitjes së faqes. Pastaj zgjidhni formatin për të konvertuar video dhe klikoni në opsionin e konvertimit. Ju nuk duhet të regjistroheni në faqen e internetit dhe është në dispozicion në gjuhë të ndryshme.

2conv.com – Një përmbledhje

Megjithëse, 2conv.com është një faqe interneti e dobishme, por ka shumë disavantazhe me këtë faqe interneti që duhet të dini. E pra, gjëja më e keqe që mund të gjeni me domenin është reklama shqetësuese. Ajo përmban disa reklama të vëmendshme që shfaqen kur vizitoni faqen ose shkarkoni / konvertojnë videot në Mp3. Prandaj, është një përvojë e keqe duke përdorur këtë fushë për shkak të reklamave të tilla irrituese.

 

Nuk është një burim i besueshëm për shkarkimin / konvertimin e videove të YouTube pasi përmbajtja që ofron mund të mos jetë e besueshme. 2conv nuk është shumë i përshtatshëm për të kthyer / shkarkuar video dhe Mp3. Në vend të kësaj mund të jetë ndonjëherë mjaft e papërshtatshme për të marrë skedarët tuaj Mp3 nga kjo faqe. Ndonjëherë përdoruesit duan të kenë një mënyrë të drejtpërdrejtë për të konvertuar ose shkarkuar videot në vend që të vizitojnë domenet e web-it përsëri dhe përsëri. Por nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të kthyer videot tuaja, por për të vizituar domenin. Gjithashtu, ajo nuk siguron përmbajtje mbresëlënëse cilësore.

Për më tepër, mund të hasni ridrejtime gjatë shkarkimit ose konvertimit të videos dhe përmbajtja mund të mos jetë e besueshme. Prandaj, ne ju paraqesim një mënyrë autentike për të marrë të gjitha skedarët Mp3 që dëshironi të shkarkoni. FvdTube.com është mënyra më e besueshme dhe autentike për të shkarkuar Mp3 dhe videot. Gjithashtu, ajo nuk përmban reklama irrituese ose vëmendje as nuk përcjell në fusha të tjera. Ju mund të shkarkoni direkt skedarët tuaj Mp3 menjëherë duke klikuar mbi ikonën e shkarkimit.

Pse FvdTube.com?

Duke përdorur FvdTube.com, ju nuk keni nevojë të konvertoni video në Mp3 në të vërtetë mund të shkarkoni direkt skedarët Mp3. Vetëm kopjoni ngjisni lidhjen e një videoje në faqe dhe pastaj do të gjeni opsionet për ta shkarkuar në formate të ndryshme. Më tej, mund të zgjidhni të shkarkoni atë në Mp3, Mp4, Webm, 3gp, AVI dhe shumë formate të tjera.

Ju jeni në gjendje të merrni videot me cilësi HD në pajisjen tuaj dhe mund të shkarkoni Mp3 në cilësi të lartë si 256kbps, 320 kbps etj Gjithashtu, ju mund ta shkarkoni aplikacionin e tij celular në smartphone tuaj për të shijuar shkarkimin e Mp3 dhe videove në telefon celular. Përveç kësaj, mund të shkarkoni edhe videot tuaja të preferuara ose Mp3 duke shtypur vetëm fjalen. Mbështet gjuhët e ndryshme.

Disa veçori kryesore të FvdTube.com

  • Shkarko videot pakufizuar, këngë Mp3 falas.
  • Nuk shfaqen reklama irrituese ose shqetësuese.
  • Shkarkoni videot e shumta së bashku.
  • Zgjidhni nga formatet e ndryshme si MP3, M4A, MP4, webm, 3gp etj.
  • Kjo ju lejon të shkarkoni videot në rezolucione të ndryshme si 640 x 360, 640 × 480, 720 × 480 etj Gjithashtu, lejon të shkarkoni video në HD me rezolucione 720p, 1080p.
  • Me app FvdTube ju merrni një inbuilt Audio / Video Player që ju lejon të luani video dhe audio në telefonin tuaj celular direkt.
  • Ju mund të vendosni meloditë e këngëve që ju pëlqen më së shumti.
  • Mund të krijoni një listë dëgjimi për këngët tuaja të preferuara dhe shumë më tepër.

përfundim

Ju mund të gjeni 2conv.com si një mënyrë e përshtatshme për të kthyer / shkarkuar videot por është realitet mund të jetë zhgënjyese. Por FvdTube.com është një mënyrë autentike dhe e shpejtë për të shkarkuar videot dhe Mp3 nga YouTube. Lejon të shkarkosh video dhe Mp3 si me kopjimin e lidhjes video ashtu edhe me shtypjen e fjalës së videos. Gjithashtu, ajo ka aftësinë për të lejuar ju të shkarkoni video ose Mp3 në një cilësi mjaft mbresëlënëse. Pra, kjo është një mënyrë më e mirë për të shkarkuar Mp3 dhe videot.