Clip Converter

Clip Converter është një aplikacion online i konvertimit të medias, i cili ju lejon të konvertohet, regjistroni dhe shkarkoni pothuajse çdo URL audio ose video në rezolucionin dhe formatet e ofruara falas. Aktualisht, aplikacioni Converter converter mbështet: YouTube (1080p, 720p, 4K), lëvizje ditore, Myspace, Vimeo dhe shumë vende të tjera. Ky aplikacion i konvertimit të videove, i cili është konvertues i lirë dhe i shpejtë i medias, ju lejon të shikoni dhe të luani offline në YouTube, në PC, TV apo ndonjë pajisje tjetër.

Në rast, ju ngjitni URL-në e kopjuar nga faqja juaj e medias, atëherë aplikacioni Converter converter do të zbulojë skedarin medial. Më pas, Clip Converter do të regjistrojë toservers file mediat. Dhe, ku skedari do të konvertohet në formatin tuaj të përzgjedhur. Përveç kësaj, pasi konvertimi përfundon do të jetë në gjendje të shkarkojë skedarin.

Si të konvertohet dhe të shkarkoni një video në YouTube?

 1. A) Së pari, duhet të ngjisni URL-në e videos në YouTube në “URL-në e videos” dhe kliko mbi vazhdimin.
 2. B) Pas kësaj, do të duhet të zgjidhni formatin nga opsionet e dhëna si: MP3, MP4, M4A. Për të kthyer skedarin. Mundësia defaulting është për shumicën e videos është një vendosje e mirë.
 3. C) Pastaj, do të duhet të klikoni në opsionin “Start” në pjesën e poshtme të ekranit për të kthyer skedarin medial.
 4. D) Meqë kjo mund të të marrë disa minuta, kështu do të duhet të mbash durim. Dhe, kur përfundon konvertimi, mund të shkarkoni skedarin tuaj të konvertuar në pajisjen tuaj.

Ofertat e konvertuesit të videove:

 • Ai ju ofron konvertimin e medias
 • Mund të regjistroni skedarë mediash.
 • Ju mund ta konvertoni skedarin video në skedarin audio.
 • Në konvertimin e klipit, mund të shkarkoni skedarë audio të çdo videoje

Pasi që ky aplikacion ofron disa veçori, duhet të shkosh për një opsion që po jep më shumë karakteristika. Aplikacioni FvdTube është aplikacioni i cili ka karakteristika të shumta. Ju mund ta shkarkoni këtu http://fvdtube.com/

Ofrimi i aplikacionit FvdTube:

 • Kjo i jep Highspeed Mode për shkarkim të shpejtë
 • Opsioni për të krijuar playlists në FvdTube
 • Paraqet periudhën, gjatësinë dhe informacione të tjera të rëndësishme të dosjes
 • Mund të shpërndani videot ose audios në mediat sociale.
 • Mundësi për të zgjedhur cilësinë e videos për skedarët e medias.
 • FvdTube është shumë e shpejtë dhe e thjeshtë për të hyrë në aplikacionin.
 • Mund të ruani videot tuaja të preferuara duke përdorur llogarinë tuaj FvdTube.
 • Plotësisht pa aplikacion
 • Mbart çdo rezolutë dhe formatin e videos
  • (FLV)
  • (854×480)
  • (640×360)
  • (320×240)
  • (640×360) (Cilësia e përgjithshme):
  • (1280×720) (kualitet HD):
  • (1920×1080) ose 1080ps (cilësi Full HD)
 • Mbart çdo format dhe cilësinë e skedarit audio
  • 64 kbps
  • 128 kbps
  • 192 kbps
  • 256 kbps
  • 320 kbps