Convert2mp3

Convert2mp3 është një aplikacion shumë i efektshëm mp3 / video converter që lehtë mund të konvertohet dhe shkarko video nga platforma të ndryshme si YouTube, Clipfish, Dailymotion dhe shumë të tjerë. Ajo ofron format audio – mp3, m4a, aac, FLAC, Ogg dhe WMA. Në video, ajo ofron – mp4, Avi, WMV dhe 3gp.

Convert2mp3 është një mjet shumë i lehtë dhe i fuqishëm për të marrë skedarët audio nga videot. Nuk i kërkon një përdoruesi të krijojë një llogari. Kështu, kushdo mund ta përdorë atë sa herë që duan. Duhet vetëm URL-ja e videos. Kjo ju lehtëson që menjëherë të shkarkoni skedarin audio sapo të konvertohet.

Si funksionon konvertimi convert2mp3?

 • Së pari, zgjidhni një skedar video nga YouTube dhe kopjoni URL e saj.
 • Pastaj, kopjoni URL-në e këtij video në këtë konvertues dhe përzgjidhni formatin.
 • Shtypni butonin Convert. Më pas, skedari video do të fillojë të konvertohet.
 • Kur të përfundohet me sukses, ju jeni i lirë ta shkarkoni ose ta ndani atë.
 • Cilat gjëra kryesore mungojnë nga convert2mp3?

Siç është vetëm një konvertim, i mungon shumë karakteristika që u ofrojnë vendeve të tjera përdoruesve të tyre.

 • Ju nuk mund të shikoni direkt dhe të shkarkoni skedarë video dhe audio në të.
 • Ndërfaqja është pak konfuze pasi merr pak kohë për të kuptuar procedurën.
 • Gjuha origjinale e internetit është gjermane, kështu që njerëzit mund të hutohen.

Kështu, ju mund të zgjidhni një faqe që është mënyrë përpara convert2mp3 në çdo aspekt. FvdTube.com konsiderohet si mjeti më i mirë dhe më efektiv për të shkarkuar të gjitha llojet e videove të YouTube si dhe të mp3. Ju jeni të lirë të shkarkoni vetëm skedarin audio të një videoje nëse dëshironi. Shikoni faqen këtu http://fvdtube.com/

Disa karakteristika të mrekullueshme të shkarkuesit FvdTube

 • FvdTube downloader është shumë i lehtë për t’u përdorur. Ndërfaqja e aplikacionit është shumë e përdorshme.
 • Kjo ju jep mundësinë për të zgjedhur zgjidhjen video dhe cilësinë audio.
 • Ajo ka konvertuesin e vet. Mund të ndryshoni lehtësisht një video në audio.
 • FvdTube është shumë i besueshëm.
 • Kategoria e kërkimit është shumë efektive. Kjo do t’ju ndihmojë të gjeni videot tuaja të preferuara.
 • Faqja e internetit ju lejon të shkarkoni videot nga vende të ndryshme.
 • Ju jeni të lirë të shkarkoni më shumë se një skedar video në të njëjtën kohë.
 • Ajo nuk e humb kohën tuaj duke treguar reklama të rastit, lidhjet dhe pop-up.
 • Falë metodës së avancuar të shkarkimit, mund të shpejtojë shkarkimin
 • Faqja e internetit është në gjuhën angleze, por një përdorues mund të shikojë dhe të shkarkojë video në gjuhë të ndryshme.