DjPunjab

Djpunjab është një dëgjim falas dhe shkarkim i internetit që ju lejon të dëgjoni dhe shkarkoni një gamë të gjerë të këngëve audio dhe video. Më tej, dj punjaboffers dëgjojnë dhe shkarkojnë muzikë të besueshme dhe të lirë për përdoruesit. Faqja e internetit djpunjab është për ata njerëz që me të vërtetë duan muzikë dhe duan të marrin muzikë të fundit në dorë. Për më tepër, mund të gjeni ndonjë këngë të re ose të vjetër në faqen e internetit të djpunjab lehtë.

Më tej, ajo ka disa kategori dhe ofron të gjitha llojet e këngëve të tilla si 20 këngët më të mira të javës dhe 20 këngët më të mira të muajit etj. Për këtë arsye, dj punjab është një faqe interneti awesome për të dëgjuar dhe shkarkuar të gjitha llojet e muzikës. Përveç kësaj ju gjithashtu mund të shkarkoni të gjitha llojet e Punjabi dhe Bollywood mix këngë dj, muzikë pop, dhe këngë të tjera. Për më tepër, djpunjab ofron arkiva të mëdha të këngëve të tilla si muzika klasike, rock, hip-hop, pop, film etj. Për më tepër, ju mund të merrni muzikë të fundit në këtë faqe interneti dhe ka shumë gjëra të tjera që ofron.

Disa karakteristika të djpunjab

Megjithëse, kjo faqe interneti ‘dj punjab’ është një portali web me të vërtetë mahnitës për shkarkimin dhe dëgjimin e muzikës. Megjithatë, ende ka disa të këqijat e internetit të djpunjab. E pra, faqja e internetit punjab dj kryesisht strehon të gjitha këngët dhe videot e reja. Gjithashtu, dj punjab nuk po ofron të gjitha këngët, por majorly ata janë duke ofruar hit dhe këngë të reja. Më tej, pak këngë që ofron kjo faqe janë të padobishme në faqen e internetit.

Përveç kësaj, përdoruesit marrin përvojë të bezdisshme për shkak të reklamave dhe popupeve që shfaqen në faqen kur doni të shkarkoni një këngë. Më tej, dj Punjab nuk shërben si një paketë e përshtatshme dhe e plotë e këngëve për t’u shkarkuar. Kryesisht, ju gjeni disa këngë të zgjedhura në faqen e internetit. Përveç kësaj, nuk mund të shkarkoni video muzikore ose të përcjellim në fusha të tjera kur përpiqeni të shkarkoni një. Nuk ofron këngë në gjuhë të ndryshme dhe në vende të ndryshme. Nëse doni këngët e anglishtes atëherë ajo nuk jep këngë angleze. Ka shumë të meta të tjera të kësaj faqeje interneti.

Prandaj, ju paraqesim alternativën më të mirë për faqen e internetit të djpunjab dhe FvdTube.com. Epo, nëse e doni muzikën atëherë do të doni FvdTube.com. Është një shkarko falas youtube mp3 downloading muzikore dhe website që shërben si një paketë të plotë të argëtimit. Përveç kësaj, mund të shkarkoni edhe videot e zgjedhjes suaj. Mund të shkarkoni videot e vendeve të ndryshme dhe t’i shikoni menjëherë në internet ose të shkarkohen në celularin ose PC-në tuaj.

Gjëja më e habitshme për FvdTube.com është që ju mund të shkarkoni ose shikoni ndonjë video ose dëgjoni ndonjë këngë pa u ballafaquar me reklama komerciale. Është plotësisht reklama pa një popup ose reklamë të vetme të shfaqur në faqe as nuk përcjell në fusha të tjera. Ju mund të shkarkoni direkt muzikën dhe videot tuaja të preferuara. Gjithashtu, mund të dëgjoni muzikë dhe të shikojnë video në vend. FvdTube gjithashtu ofron aplikacionin e tij celular që mund ta instaloni në telefonin celular Android.

Disa karakteristika tërheqëse të FvdTube.com

  • Shkarkoni këngë dhe video pa u shfaqur ndonjë reklamë që shqetëson.
  • Mundëson shkarkimin e disa videove në të njëjtën kohë.
  • Duke përdorur këtë ju mund të shkarkoni video në MP3, MP4, M4A, 3gp, webm dhe disa formate të tjera.
  • Ju mund të shkarkoni këngë në cilësi të ndryshme si 640 x 360 dhe 640 × 480 për video, 720 × 480 dhe 720 × 576 për DVD. Mund të shkarkoni video dhe këngë HD (me 1280 × 720 (720p) dhe 1920 × 1080 (1080p) rezolucione Full HD.
  • Aplikimi FvdTube ju ofron një inbuilt Audio / Video Player për të luajtur këngë dhe video direkt në aplikacion.
  • Vendosni meloditë e këngëve tuaja të preferuara.
  • Krijo listën e këngëve të këngëve.

përfundim

Megjithëse, dj punjab ofron muzikë të lirë dhe të besueshme, por mungon disa gjëra që e pengojnë atë të jetë një faqe më e mirë për shkarkimin e youtube mp3. Por FvdTube.com ka çdo mjet për t’i bërë përshtypje përdoruesve. Ju mund të merrni atë që kërkoni në FvdTube.com. Gjithashtu, duke përdorur aplikacionin FvdTube YouTube Downloader që mban argëtimin në xhepin tuaj.