Në Shkurt: Si të shkarkoni Facebook Video Me Fvdtube?

Hapi 1: Identifikohu Facebook.com.

Hapi 2: Zgjidhni videon që dëshironi të shkarkoni & select show url.

Hapi 3: Kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.

Hapi 4: Hapni video downloader Facebook në internet dhe ngjisni lidhjen në kutinë e tekstit.

Hapi 5: Zgjidh butonin e shkarkimit. ajo do t’ju japë dy zgjedhje “Shkarko SD” & “Download HD”.

Hapi 6: Zgjidhni opsionin e zgjedhjes suaj. Të gjitha janë bërë.


Si të shkarkoni videot në Facebook duke përdorur FvdTube?


Faqja e internetit FvdTube është ndoshta platforma më e mirë për ju nëse doni të shkarkoni video të shumta nga faqet e internetit të ndryshme. Ju mund të ruani fotografi të panumërta mediatike në internet nga faqet e ndryshme duke përfshirë YouTube, DailyMotion, Facebook dhe Instagram, direkt në pajisjen tuaj. Për më tepër, në sajë të kësaj platforme, ju merrni shansin për të shkarkuar videot me cilësi HD pa pagesë.

Në këtu, ju do të njihni disa nga veçoritë e mahnitshme të FvdTube:

 • Ky shkarkues i mrekullueshëm i videos shpëton videot direkt nga faqja e internetit e YouTube dhe shumë të tjerë.

 • Shkarkimi i videove është cilësimi i zgjidhjes sipas zgjedhjes suaj, edhe në cilësi HD.

 • Së bashku me videot, ju mund të ruani skedarët Mp3 në cilësi të lartë. Në fakt, ju mund të zgjidhni formate të ndryshme si WebM dhe 3GP.

 • Kur shtypni fjalën e këngës suaj, do të merrni sugjerime të shpejta, si dhe rezultate të kërkimit.

 • Të lirë nga ndërprerja e reklamave, dhe pop-ups dhe redirection në faqet e internetit të parëndësishme.

 • Në një kohë të vetme, mund të vendosni disa video për shkarkime të njëkohshme.

 • Gjithashtu, është në dispozicion si një aplikacion i Android dhe iOS.

Njerëzit shikojnë video virale ose trende në faqet e internetit të mediave sociale si Facebook dhe Instagram. Dhe, për të shkarkuar ato video, FvdTube ju jep një mundësi të zgjuar. Nuk ka rëndësi nëse përdorni një aplikacion në Facebook ose në një shfletues interneti, duke ruajtur një skedar mediash direkt në pajisjen tuaj është shumë e thjeshtë me FvdTube.

Në artikullin e mëtejshëm, ne do t’ju njoftojmë metodën për të shkarkuar skedarët Mp3 dhe Mp4 nëpërmjet faqes së internetit të FvdTube dhe aplikimit.

Metoda 1: Ruaj skedarët e mediave nga Facebook duke përdorur faqen e internetit FvdTube


Një përdorues i Facebook, ose i uebfaqes ose përdoruesi i aplikacionit, mund të shpëtojë videot duke ndjekur udhëzimet e dhëna:

 • Në fillim, hapni Facebook dhe hyni në llogarinë tuaj.

 • Në këtu, shikoni videon që dëshironi të shkarkoni. Sa më shpejt që ju të gjeni atë, klikoni mbi të.

 • Kjo do të hapë një dritare pop-up të videos. Right click mbi të dhe ju do të merrni një drop-down menu.

 • Zgjidh opsionin ‘Trego URL-në e videos’ dhe do të shfaqë adresën URL që duhet të kopjosh.

 • Tani, shkoni te https://fvdtube.com/facebook-video-downloader/ dhe në faqen e ekranit, do të shihni një kuti teksti.

 • Ngjit URL-në e kopjuar këtu dhe kliko në ‘Shkarko tani’.

 • Do t’ju çojë në një dritare të re ku do të merrni dy zgjedhje: “Shkarko SD” dhe “Shkarko HD”.

 • Zgjidh një nga zgjedhjet tuaja dhe shkarkimi do të fillojë automatikisht.

Metoda 2: Ruani skedarët e medias nga Facebook duke përdorur aplikacionin FvdTube


Nëse përdorni aplikacionin FvdTube, ndiqni udhëzimet e dhëna për të ruajtur videot në Facebook:

 • Në fillim aplikoni FvdTube në telefonin tuaj të mençur.

 • Në ekranin kryesor, do të shihni një ikonë në Facebook. Ju duhet të klikoni mbi të.

 • Tani, hyni në llogarinë tuaj në Facebook. Në rast, ju jeni nënshkruar tashmë, shfletoni News Feed tuaj për të kërkuar për video shkarkimit.

 • Kur ta gjeni, prekni videon dhe do të shihni një ikonë të kuq shkarkimi në cepin e poshtëm djathtas të ekranit tuaj.

 • Prekni mbi të dhe do të merrni zgjedhje për formatin video, cilësinë dhe madhësinë. Bëni zgjedhjen tuaj sipas dëshirës suaj.

 • Në fund të fundit, shkarkimi i videos do të fillojë.

Në rast se po përdorni një faqe në Facebook në telefonin tuaj celular, ndiqni Metodën 1 për të kopjuar URL-në e videos dhe ngjisni në fushën e tekstit që shfaqet në ekranin kryesor të aplikacionit.