Flv2Mp3

Flv2mp3.org konverton videot e YouTube në skedarët muzikor të Mp3. Gjithashtu, është një faqe interneti e lirë dhe e thjeshtë. Duke përdorur këtë faqe interneti, mund të konvertoheni videot tuaja të preferuara në YouTube në skedarë Mp3. Më tej, FLVTO.biz mbështet pajisje të ndryshme kështu që lehtë mund të konvertohet nga celularët, tabletët, telefonat Android, PC, iPhones etj. Gjithashtu, mundëson shkarkimin dhe konvertimin e videos tek Mp3 në cilësi të lartë. Ju vetëm duhet të kopjoni ngjisni lidhjen e videos ose shkruani fjalen për të kthyer videon. Gjithashtu, lejon konvertimin e videos nga faqet e tjera.

Megjithëse, ajo ju ofron një mënyrë të thjeshtë për të kthyer YouTube Video në Mp3. Por ka shumë të meta të kësaj faqeje. Para së gjithash, kjo faqe është mjaft konfuze për të përdorur dhe tregon shumë reklama. Më tej, kur konvertoni videot në Mp3 ata nuk janë vërtet të besueshme dhe të sakta. Gjithashtu, ata janë zhgënjyes në lidhje me cilësinë. Ajo gjithashtu mund të përcjellim në fusha të tjera gjatë konvertimit të videos. Ka shumë gjëra të tjera që nuk ekzistojnë në këtë faqe interneti.

Prandaj, ju paraqesim një alternativë popullore në këtë faqe e cila është FvdTube.com. FvdTube.com ju lejon të shkarkoni direkt skedarët e videos të YouTube. Pra, nuk ka nevojë për të kthyer video në Mp3. Përveç kësaj, ajo gjithashtu lejon shkarkimin e videove të cilësisë HD nga vende të ndryshme. Gjithashtu ofron aplikacionin e tij të telefonit të mençur që mund të përdorni për të shkarkuar Mp3 dhe video me cilësi të lartë në telefonat e mençur. Gjëja më e habitshme në lidhje me këtë aplikacion nuk do të shihni një reklamë të vetme ose popup në faqe dhe redirections. Kërkoni vetëm një video në YouTube ose kopjoni ngjiteni lidhjen dhe pastaj zgjidhni formatin dhe zgjidhjen për tu shkarkuar.

FvdTube.com – Karakteristikat

  • Shkarko sigurt dhe të besueshëm Mp3 në cilësi të lartë si 192kbps, 256kbps, 320kbps nga http://fvdtube.com/
  • Shkarkoni videot me rezolucion të lartë si 720p, 1080p, 4K etj.
  • Mund të shkarkoni videot në formate të ndryshme si MP3, 3gp, Webm, M4A, MP4, etj.
  • Asnjëherë nuk tregon ndonjë popups irrituese ose reklama as nuk përcjellëse në vende të tjera.
  • Ju merrni një inbuilt media player në aplikacionin FvdTube për të luajtur direkt Audio / Video.
  • Shkarkoni videot nga vende të ndryshme.
  • Krijo një listë dëgjimi të skedarëve tuaj të preferuar të medias.

përfundim

Flv2mp3.org ju mundëson të konvertoni videot e YouTube në skedarë audio (Mp3). Por ju nuk keni nevojë të konvertoni videot e YouTube në Mp3 por mund të shkarkoni direkt skedarët Mp3 të YouTube videos në FvdTube.com. Të gjitha audio që merrni janë të kualitetit shumë të lartë. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të merrni video me kualitet HD në YouTube. Vetëm kërkoni një video dhe shkarkoni në HD ose shkarkoni Mp3 si sipas kërkesës suaj.

FvdTube është një mënyrë pa probleme dhe më e shpejtë për të shkarkuar skedarë Mp3 dhe Video. Gjithashtu, është e sigurt dhe e besueshme. Gjithashtu mund të shikoni paraprakisht videot dhe të dëgjoni Mp3 përpara se t’i shkarkoni ato.