Mac

FvdTube Downloader App

është një softuer i mrekullueshëm shkarkimi i cili ju ndihmon të shkarkoni videot e pakufizuar në internet falas. Menaxheri i shkarkimeve vjen me disa veçori të mahnitshme dhe funksionalitet super të shpejtë.

FvdTube Downloader për Mac

ka aftësinë për të shkarkuar sa më shumë video sa të doni dhe se edhe në cilësinë e imazhit HD. Kjo ju lejon të shkarkoni materiale të ndryshme në internet, si lajme, video argëtuese, clips sportive, filma të fundit etj. Me pak fjalë, mund të shkarkoni të gjitha ato gjëra që janë në dispozicion në YouTube.

FvdTube Downloader për Mac

ju jep mundësi për të zgjedhur zgjidhjen e skedarit video që dëshironi të shkarkoni. Përveç kësaj, ju gjithashtu keni liri të shkarkoni të njëjtën skedar në formatin mp3. Kur je një dashnor i muzikës, preferon të shkarkosh audios në vend të skedarit video.

Lexoni artikullin me kujdes për të kuptuar konceptin e

FvdTube Downloader për Mac.

Ju do të mësoni në lidhje me përfitimet e të pasurit FvdTube në sistemin tuaj. Përveç kësaj, artikulli gjithashtu do t’ju ndihmojë të fitoni njohuri për metodën e shkarkimit të tij.

Është me të vërtetë për të ardhur keq që aplikacioni FvdTube Download nuk është i disponueshëm për Mac. Emulator Android si BlueStack mund të ndihmojë për të drejtuar aplikacionin e bazuar në android në sistemin e Windows, por është pak e vështirë në rastin e Mac.

Megjithatë, ju ende keni mundësinë të shkarkoni sa më shumë video që dëshironi direkt në sistemin tuaj me ndihmën e faqes së internetit FvdTube. Le të diskutojmë për procedurën e shkarkimit të një skedari video në sistemin tuaj Mac.

 1. Gjëja e parë që duhet të bëni është që të vizitoni fvdtube.com.
 2. Në kutinë e kërkimit, shtypni emrin e albumit të filmit për të shkarkuar. Ju gjithashtu mund të URL-i i një videoje.
 3. Pas kësaj do të shfaqen shumë opsione. Zgjidhni një nga opsionet.
 4. Tani, mund ta shkarkoni formatin video ose formatin audio.
 5. Nëse prekni ‘download mp4’, atëherë do të hapet një kuti ku mund të zgjidhni rezolutën.
 6. Mund të zgjidhni rezolucionin midis 144p, 240p, 360p dhe 720p.
 7. Pas zgjedhjes së rezolutës, takoni butonin e shkarkimit.
 8. Dhe nëse doni të shkarkoni skedarin audio, pastaj takoni ‘Download Mp3’.
 9. Do të hapet një kuti ku mund të zgjidhni cilësinë.
 10. Zgjidhni cilësinë mp3 nga 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps dhe 320kbps.
 11. Pas zgjedhjes së cilësisë audio, klikoni butonin e shkarkimit.
 12. Mos harroni të shënoni shënoni kutinë e modalitetit me shpejtësi të lartë për të përshpejtuar procesin.
 13. Gëzoni video ose audio të një skedari sa herë që dëshironi.

Karakteristikat kryesore të FvdTube Downloader

 1. Ju mund të zgjidhni rezolucionin tuaj të preferuar për shkarkimin e videove tuaja të preferuara.
 2. Me konvertimin e tij, ju keni liri të konvertoni një skedar video në formatin mp3.
 3. Kategoria e kërkimit është shumë efektive dhe e saktë. Ju do të merrni rezultatin e saktë që kërkoni.
 4. Ai ju lehtëson të shkarkoni disa skedarë në të njëjtën kohë. Kjo ju kursen kohë të çmuar.
 5. Ju gjithashtu mund të shikoni për videot tuaja duke përdorur fjalë kyçe. Mund të shkruani emrin e filmit, albumit ose këngëtarit në kutinë e kërkimit.
 6. Si FvdTube është aq i vogël në madhësi, ajo punon me një shpejtësi të jashtëzakonshme. Ju nuk do të hasni ndonjë vështirësi gjatë përdorimit të saj.
 7. Falë mënyrës së saj të shpejtësisë së lartë, mund ta shkarkoni skedarin tuaj me një shpejtësi të madhe.