Mp3 Juice

Mp3 Juice është një nga platformat më të mira për të kërkuar mp3 këngët. Ajo ka më shumë se milion vizitorë në ditë. Juices faqen mp3 konsiderohet si një nga më të madh dhe më të mirë mp3 download platformë. Kështu, mund të shkarkoni sa më shumë këngë që dëshironi. Por përdoruesit po ballafaqohen me disa probleme gjatë shkarkimit të një skedari. Lëngjet muzikore shfaqin pop-up dhe reklama. Për më tepër, mp3 juices nuk ofrojnë formate dhe cilësi kur jeni duke luajtur dhe duke shkarkuar një skedar.

Nëse po përballesh edhe me probleme të tilla dhe kërkon më shumë veçori, atëherë mund të zgjedhësh për FvdTube downloader. Me këtë youtube mp3 downloader amazing, ju do të merrni shumë opsione të tjera. Shpejt shkarkoni sa më shumë video që dëshironi në regjimin me shpejtësi të lartë.

Çfarë ofron Mp3 Juice?

  • Shkarkimi global i MP3 nga faqet e palëve të treta
  • Mp3 Cutter

Çfarë ofron FvdTube?

  • Mund të shkarkoni skedarët në Video, si dhe në formatin audio
  • Mund të konvertojë skedarin video në formatin mp3
  • Ajo ka formate të ndryshme video si mp4, webm, 3gp.
  • Zgjidh zgjidhjen e videos sipas kërkesës tuaj (144p deri në 1080p)
  • Formate të ndryshme për Video, si Mp4, 3GP dhe webm
  • Ju mund të zgjidhni cilësi të ndryshme audio – 64 kbps, 128 kbps, 192 kbps, 256 kbps dhe 320 kbps
  • Ajo nuk tregon ndonjë reklama të panevojshme dhe të bezdisshme, lidhje të rastit dhe pop-up.