Mp3xd

Mp3xd.com është konsideruar si një nga faqet më të efektshme dhe më popullore për të kërkuar dhe shkarkuar këngë mp3. Faqja e mp3xd është socializuar në mënyrë të arsyeshme sa i përket ndarjes në Facebook (rreth 38.1K), aksionet në Google+ (rreth 9.61K) dhe cicëroj (rreth 174). Si për vende të ndryshme, Mp3xd.com është një fushë plotësisht e besueshme me shumicën e komenteve pozitive. Ju mund të shkarkoni me lehtësi sa më shumë këngë që dëshironi.

Meqë mp3xd është në gjuhën spanjolle, shumica e trafikut të saj vjen nga vende si Meksika (rreth 36%), Venezuela (rreth 14%), Spanja (rreth 11%), Argjentina (rreth 10%), Kili (rreth 3%) dhe shumë më tepër.

Megjithëse mp3xd është një nga platformat më të mira të shkarkimit mp3, por ende ka disa prapavijë. Për shembull, nuk ofron ndonjë formate gjatë shkarkimit të një mp3. Sajti nuk është gjithashtu i aftë për të shkarkuar skedarë video. Ndërfaqja e mp3xd është pak konfuze pasi merr pak kohë për të kuptuar për kërkimin dhe shkarkimin e këngëve tuaja mp3. Përveç kësaj, kur nisni shkarkimin, nevojitet kohë për të përfunduar procedurën. E fundit por jo më pak, është në gjuhën spanjolle. Edhe pse, mp3xd mund të përkthehet, por nganjëherë është konfuze dhe e bezdisshme për një përdorues. Megjithatë, nuk duhet të shqetësoheni sepse ekziston një zgjidhje e lehtë.

Në vend të mp3xd, mund të shkoni për alternativa të tjera. Ka disa faqe të vërtetë të mirë në dispozicion në treg dhe një platformë e tillë është FVDTube mp3 downloader. Kjo faqe ka impresionuar miliona përdorues dhe duke fituar popullaritet në treg. Për shkak të besueshmërisë së saj dhe disa veçorive të mahnitshme, kjo është bërë një medium i rekomanduar për shkarkimin e skedarëve audio dhe video nga faqet e internetit të ndryshme. Kështu, ai i jep një përdoruesi varietetin që ata dëshirojnë. Le të diskutojmë për tiparet e goditjes së faqes së FVDTube.com për përdoruesit e tij.

  • Pika më e madhe e faqes së internetit është pajtueshmëria e saj me audio dhe fotografi video. Për shembull, në qoftë se ju pëlqen një video në YouTube, atëherë lehtë mund ta shkarkoni video ose audio sipas dëshirës suaj.
  • Përveç kësaj, ndryshe nga Mp3xd.com, ju jep mundësi të zgjidhni cilësinë mp3 – 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps, 320kbps.
  • Në mënyrë të ngjashme, gjatë shkarkimit të një skedari video, mund të zgjidhni rezolucionin tuaj të preferuar – 144p, 240p, 360p, 720p dhe 1080p. Ju jeni gjithashtu të lirë të zgjidhni formatet – mp4, webm dhe 3gp.
  • Mund të shkarkoni më shumë se një video në të njëjtën kohë. Kjo veçori kursen shumë kohën tuaj. Ju nuk duhet të prisni që shkarkimi juaj të përfundojë. Shkarkoni disa video në një të shkuar.
  • Falë FvdTube mp3 downloader, ju mund të shkarkoni një skedar shumë shpejt. Teknika e tij e avancuar shkarkuese lidh fije të shumëfishta për të shpejtuar procesin e shkarkimit
  • Një nga tiparet më mbresëlënëse të faqes është thjeshtësia e saj. Edhe pse ka një ndërfaqe shumë tërheqëse, është shumë e lehtë për t’u përdorur. Nëse jeni duke kërkuar një skedar, duke e parë ose shkarkuar, nuk do të hasni ndonjë vështirësi.
  • Duke pasur parasysh lidhjen e saj me miliona përdorues në mbarë botën, faqja është krijuar në gjuhën angleze. Megjithatë ajo gjithashtu mbështet shumë gjuhë të tjera në mënyrë që përdoruesit të mund të shikojnë dhe të shkarkojnë skedarët medial sipas preferencës së tyre.

Për të përmirësuar më tej lidhjen me përdoruesit, FvdTube youtube Downloader është gjithashtu në dispozicion në aplikacion. Dhe aplikacioni është mjaft popullor në mesin e përdoruesve të smartfonëve. Aplikacioni ndihmon përdoruesit të qëndrojnë të lidhur me të gjatë gjithë kohës në mënyrë që të mund të shijojnë videokasetat, trailers, filmat, videot muzikore, seritë në internet dhe shumë gjëra të tjera pa pagesë.