Mr Jatt

Mr-Jatt.com është një nga kompanitë më të mira të argëtimit digjital, i cili është i pari dhe platforma më e madhe argëtuese digjitale me kërkesë, www.Mr-Jatt.com. Kjo faqe interneti po fiton më shumë se 2 dhe gjysmë milion copë muzikë në të gjithë gjuhët dhe zhanret, në formimin e filmave, videove muzikore, gjurmëve muzikore dhe dialogëve; Përmbajtje për celularë si Wallpapers dhe tonet e ziles. Përveç kësaj, filmat e Z-Jatt përbëhen nga 5000 Hollywood, Bollywood, Seria e Televizionit dhe Filmat Rajonal Indian janë të arritshëm në të dyja format SD dhe HD.

Nëse po përballesh edhe me probleme të tilla dhe kërkon më shumë veçori, atëherë mund të zgjedhësh për FvdTube downloader. Me këtë downloader amazing, ju do të merrni shumë opsione të tjera. Shpejt shkarkoni sa më shumë video që dëshironi në regjimin me shpejtësi të lartë.

për më tepër

Kjo faqe fiton më shumë se 20 milionë përdorues, dhe mrjatt është në dispozicion për të hyrë në celular, tabletë, PC, televizorë të lidhur dhe pajisje të tjera të lidhura. Ju mund të përfitoni nga të gjitha përmbajtjet e tij përmes shkarkimit dhe transmetimit. Përveç kësaj, Mr-Jatt.com plotëson nevojat e argëtimit digjital mbi 1.5 miliardë përdoruesve të Azisë Jugore. Disa karakteristika kryesore përfshijnë:

 • Lehtësia e qasjes,
 • Motor kërkimi dhe rekomandimi.
 • transportueshmëri,
 • Një tipar preview,
 • Shërbimet e zgjuara Cloud për të ruajtur muzikën
 • Një zbulim i fuqishëm,

Mund ta shfrytëzoni në Smart Phones dhe Facebook me aplikacionin Mr-Jatt My Play.

Megjithëse, Mr-jatt.com ka shumë specialitete, por ka shumë të meta si:

 • Asnjë opsion i kërkimit nuk është i disponueshëm
 • Mund të shkarkoni vetëm disa video të zgjedhura.
 • Vetëm këngë indiane janë në dispozicion, ju nuk mund të merrni muzikë ndërkombëtare.
 • Rezultatet e kërkimit tregohen nga google jo nga Mr-jatt
 • Mos shfaq video për të luajtur

Por, mos u shqetësoni se ekziston një tjetër aplikacion që funksionon në mënyrë më efikase dhe ju jep karakteristika të shumta. Disa karakteristika të ofruara nga faqja e internetit ose aplikacioni FvdTube janë si më poshtë:

 • Ky aplikacion është tërësisht falas, prandaj nuk do të shihni ndonjë reklamë gjatë shkarkimit ose transmetimit të faqes dhe videove.
 • Aplikimi FvdTube dhe faqet e internetit ofrojnë të gjitha formatet dhe zgjidhjet për video. Në këtë mënyrë, nëse dëshironi të shkarkoni videon atëherë mund të zgjidhni zgjidhjen sipas zgjedhjes suaj.
 • Ky aplikacion jep të gjitha llojet e cilësisë dhe formatit për çdo skedar audio. Kështu që, ju mund ta shkarkoni skedarin në formatin dhe cilësinë e dëshiruar.
 • Ndërsa shkoni në faqe të tjera që shihni pop-ups ose ndonjë reklamë, por në këtë faqe, ju do të shkarkoni direkt pa asnjë pop-up.
 • Ju mund të derdhni video ndërkombëtare pa reklama, kështu që drejtpërdrejt video streaming në pajisjen tuaj pa asnjë ndërprerje.
 • Ju mund ta merrni këtë aplikacion falas, përveç kësaj ju mund të shkarkoni mp3 dhe video direkt nga web duke shtypur titullin e videos.
 • Ky vend i FvdTube mund të jetë i arritshëm në celular, mund të shfrytëzoni aplikacionin e tij për celularin tuaj duke shkuar te http://fvdtube.com/.
 • Përveç kësaj, në këtë ju mund të merrni video ose audios duke pasting URL. Ky opsion ju nuk do të merrni në Mr-jatt.com.
 • Edhe nëse jeni në ngut dhe doni të shkarkoni skedarin në mënyrën më të shpejtë. Pastaj, një mënyrë e shpejtësisë së lartë për shkarkim është gjithashtu e disponueshme duke klikuar mbi atë mundësi shkarkimi do të shkojë shpejt.
 • Ju mund të merrni një opsion në FvdTube për krijimin e playlist, por në Mr-jatt nuk ka një strukturë të tillë.
 • Ju do të jeni të vetëdijshëm për gjatësinë, kohën, emrin e artistit, zhanrin dhe shumë më tepër në aplikacionin FvdTube.

Verdikti:

Me këto fjalë të fundit, unë shpresoj se është e qartë e qartë se cili është burimi më i besueshëm dhe efikas për shkarkimin e dosjeve. Që nga ajo kohë, FvdTube ofron shumë funksione të përparuara që rrisin përvojën tuaj të shkarkimit dhe transmetimit të përmbajtjes suaj. Përveç kësaj, ka më shumë përfitime të cilat nuk mund të përmenden në këtë artikull. Por, do të merrni dhe argëtime të pabesueshme kur të hyni në Fvdtube.com ose shkarkoni aplikacionin FvdTube. Pra, për të marrë të gjitha videot tuaja të preferuara ose skedarët mp3 ju duhet të shkarkoni aplikacionin FvdTube në android mobile tuaj. Ose tjetër, ju mund të shfletoni dhe shkarkoni në PC dhe laptop.

Kënaquni!