Online Audio Converter

Online Audio Converter është një aplikacion absolutisht falas online që lehtë konverton skedarët audio për ju. Ky është një aplikacion i shkëlqyeshëm i cili është në përputhje me të gjitha formatet. Konvertuesi në internet përpunon të gjitha dosjet tuaja pa humbur kohë, dhe nuk kërkohet instalimi.

Ajo ofron disa karakteristika të mahnitshme, të cilat janë si më poshtë:

 • Konvertuesi në internet është shumë i lehtë për t’u përdorur – vetëm ngarkoni skedarin aktual, zgjidhni formatin dhe cilësinë tuaj të preferuar, shkarkoni skedarin e prodhimit në pajisjen ose sistemin tuaj.
 • Është e aftë të konvertojë disa skedarë në të njëjtën kohë në shumë dhe t’i ruajë ato në një arkiv ZIP për të përshpejtuar shkarkimin.
 • Ju jeni të lirë të rregulloni cilësinë, frekuencën, numrin e biteve dhe numrin e kanaleve. Më tej, mund të aplikoni rishikim të kundërt, zbehet ose madje eliminoni zërin nga një pjesë.
 • Askush nuk mund të hyjë në dosjet përveç teje. Kjo është për shkak se dosjet tuaja fshihen nga serverët tanë automatikisht pas disa orësh, pasi të keni përfunduar me ta.
 • Ju jeni plotësisht i lirë të konvertojë këngë të pakufizuara audio në shfletuesin tuaj. Procedura nuk është e lirë, por plotësisht e sigurt dhe e lirë.

Online Audio Converter ka kufijtë e vet sepse është një konvertim pas të gjitha. Por kjo nuk është një fund i vdekur, sepse një numër i shkarkuesit të mirë janë në dispozicion në treg të tilla si FvdTube Downloader. Ky është një mjet i jashtëzakonshëm për shkarkimin e videos në YouTube ka një kërkesë të madhe në treg. Ajo vjen me një inverter të ndërtuar, karakteristika të fuqishme dhe fantastike. Vizito faqen e internetit këtu http://fvdtube.com/

Atributet me vlerë të FvdTube Downloader

 • Ju jeni plotësisht të lirë të zgjidhni cilësinë (144p, 240, 360, 720, 1080p) të një videoje shkarkimi.
 • Për më tepër, mund të shkarkoni të njëjtin video në formatin audio – 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps & 320kbps.
 • Përveç faqes së internetit, shkarkuesi FvdTube është gjithashtu mjaft popullor si një aplikacion mobil.
 • Shkarkuesi i videove ju mundëson të shkarkoni skedarë video të pakufizuar nga YouTube.
 • FvdTube lejon një përdorues të shkarkojë skedarë video ose audio pa treguar reklama dhe lidhje të panevojshme.
 • Më tej, mund të shkarkoni disa skedarë video njëkohësisht. Gjithashtu ka inverter të ndërtuar.
 • Një nga elementët më të mirë të këtij shkarkuesi është, ajo vjen me inbuilt Audio / Video Player.