TheYouMp3

TheYouMp3 është një faqe e mahnitshme që ju mundëson të konvertojë skedarët tuaj të preferuar video nga YouTube në mp3 në cilësi HD. Përveç kësaj, ky mjet është me të vërtetë shumë i thjeshtë për t’u përdorur. Të gjitha që duhet të bëni është që të futni URL-në e videove të preferuara të YouTube. Në kthim, faqja do t’ju japë një lidhje për të shkarkuar skedarin mp3 në vetëm disa sekonda.

Shpejtësia e konvertimit është ndoshta më e mira në treg. Një përdorues në të vërtetë mund të konvertojë çfarëdo nga YouTube në mp3 në disa sekonda. Konvertuesi i audios në internet është gjithashtu i aftë për të ofruar objektin QR në mënyrë që të lejojë shkarkime më të shpejta në Mobile dhe Tablet. Ndryshe nga faqet e tjera të tilla, këtu mund të konvertohen video pa limit. Për më tepër, nuk ka kufizime për gjatësinë e një skedari. Është një konvertues i mahnitshëm audio në internet.

Juji është projektuar posaçërisht për të bërë është përdorues-miqësor për përdoruesit. Prandaj, konvertuesi i videos në internet duket i mahnitshëm dhe punon shkëlqyeshëm në PC, Tablet, Mac, iPhone ose pajisje Android. Asnjë instalim i softuerit shtesë nuk nevojitet për të përdorur këtë faqe interneti. Ju jeni absolutisht falas për të përdorur shfletuesin tuaj të preferuar në pajisjen që dëshironi. Dhe pjesa më e mirë në lidhje me këtë faqe është se ajo është e lirë.

Por nëse jeni duke kërkuar për veçori më tërheqëse dhe më të mahnitshme në krahasim me këtë konvertim video në internet, atëherë patjetër që mund ta keni atë. Platformat e reja si FvdTube Downloader kanë nisur dhe në kohë të shpejtë, ato janë shfaqur si një medium shumë i popullarizuar dhe i besueshëm për dashamirët e YouTube.

FvdTube është zbukuruar edhe me disa elemente të habitshme. Disa nga karakteristikat e tij janë edhe më të mira se TheYouMp3. FvdTube Downloader është shumë e rekomanduar për atë layout miqësore dhe aftësinë për të shkarkuar një skedar me një shpejtësi mahnitëse. Ajo vjen me një konvertim audio. Vizito faqen këtu http://fvdtube.com/

Atributet kryesore të shkarkuesit FvdTube:

  • Është i aftë për të shkarkuar skedarin në formatin video dhe formatin mp3
  • FvdTube ofron formate të ndryshme në video për shembull mp4, 3gp, webm.
  • Në sajë të kësaj faqeje, mund të vendosni zgjidhjen e videos (144p – 1080p) që dëshironi të shkarkoni.
  • Kur është fjala për cilësinë e skedarit audio, mund të zgjidhni – 64 kbps, 128, 192, 256 dhe 320.
  • FvdTube Downloader është bërë kaq popullor për shkak se nuk tregon reklama të pakuptimta, lidhje të pakuptimta dhe mesazh të padobishëm pop-up.