Tubidy

Tubidy është ndër faqet më të mëdha mp3 download në internet. Është shumë popullor në mesin e përdoruesve dhe më së shumti është vizituar nga telefonat celularë. Që nga, MP3 MP3 përballet me dënime google, për shkak të kësaj arsye ju nuk do të gjeni ndonjë faqe porta. Gjithashtu, nuk do të gjeni faqet e drejtpërdrejta të shkarkimit në rezultatet e kërkimit të Google. Tubidy siguron punë të mbrojtur nga autori.

Megjithatë, ka ende disa gjëra që mungon Tubidy, por ofron FvdTube.com. Së pari dhe gjëja më e rëndësishme që ju do të gjeni më të mirë në faqen e internetit FvdTube.com se ajo ofron shkarkime të drejtpërdrejta, kështu që nuk ka ridrejtime në përmbajtjen komerciale. Më tej, FvdTube.com ofron disa gjëra disa prej tyre të përmendura më poshtë.

Çfarë ofron MP3 falas:

 • Metoda e ngarkimit
 • Ofron skedarë MP3 të vetë-strehuara
 • Disa metoda të ndarjes
 • Gjenerimi i Playlist
 • SignUp / SignIn

Çfarë ofron FvdTube.com:

 • Shkarkime të drejtpërdrejta video (pa përcjellje në përmbajtjen e reklamave)
 • Streaming drejtpërdrejt video (shikoni direkt videot)
 • Rezolucione të shumta videoje p.sh. 720P (HD), 360P, 240P, në formatet si MP3, Webm, 3GP, etj.
 • Shkarkoni skedarët MP3 me cilësi të ndryshme si 320 kbps, 256 kbps, 192 kbps, 128 kbps
 • Ofron shkarkimin e shpejtësisë së përshpejtimit të shpejtësisë
 • Videoja paraprake