Vidmate

Aplikacioni Vidmate është një aplikacion shumë i popullarizuar i shkarkimit të videos që ju lejon të shkarkoni videot nga shërbimet online si YouTube, Vimeo, Instagram, Dailymotion, Metacafe, Soundcloud etj. Më tej, aplikacioni për shkarkimin e videove nga Videoder ndihmon në shkarkimin e videove në formate dhe rezolucione të ndryshme. Ju mund të merrni videot tuaja të preferuara në cilësi HD. Përveç kësaj, është një mjet i besueshëm për të shkarkuar video, këngë, filma, shfaqje televizive dhe shumë më tepër. Gjithashtu, mund të merrni skedarë Mp3 të videove muzikore të preferuara.

Që nga viti, aplikacioni Vidmate mbështet shumë faqe në mënyrë që të keni një gamë të gjerë opsionesh për të shkarkuar videot tuaja të preferuara. Përveç kësaj, videot që zgjidhni të shkarkoni janë të disponueshme në formate dhe rezolucion të ndryshëm. Prandaj, duke përdorur aplikacionin Vidmate, mund të shkarkoni videot në formatin e dëshiruar dhe zgjidhjen e videos. Përveç kësaj, gjëja më e habitshme për Vidmate është se ju mund të shikoni programet televizive të drejtpërdrejta duke përdorur këtë aplikacion. Pra, lejon të transmetosh programet televizive të preferuara në lëvizje.

Videodownload app Vidmate – Rishikimi

Pa dyshim që videodownloaduesi Vidmate është një nga mjetet më të mira dhe më të besueshme për shkarkimin e videos në YouTube. Gjithashtu, lejon të shkarkoni skedarë Mp3 përveç shkarkimit të videos. Megjithëse, APM Vidmate është një aplikacion mjaft i mirë për të shkarkuar videot dhe Mp3. Përveç kësaj, ka disa të meta që duhet të dini. Gjëja më shqetësuese që çdo përdorues gjen që tregon reklama të vazhdueshme. Shumë reklama të tilla nuk duken shumë shqetësuese në fillim, por së shpejti ju do të ngopeni dhe do të shqetësoheni me reklama të tilla.

Gjithashtu, mund të përpiqet të bëjë që të shkarkoni aplikacione të çuditshme që nuk dëshironi të merrni në telefonin tuaj. Telefoni juaj i mençur mund të ngadalësohet për shkak të reklamave dhe aplikacioneve shtesë që mund të instalojë dhe më shumë. Nuk ka një faqe zyrtare në mënyrë që të shkarkosh aplikacionin me qëllim të keq. Ka vetëm disa shembuj të gjërave të këqija rreth aplikacionit Vidmate.

A mendoni se ka ndonjë mjet që është plotësisht i përkryer për shkarkimin e videos? Nëse mendoni kështu, atëherë jeni të saktë. Në këtë drejtim, ju paraqesim ju http://fvdtube.com/ website. Përmbush dëshirën tënde për të shkarkuar videot e YouTube në mënyrën më të përshtatshme dhe më të lehtë. Kjo ju ndihmon të shkarkoni videot YouTube në cilësi HD. Gjithashtu, mund të shkarkoni skedarë Mp3 në smartfonët tuaj.

Karakteristikat kryesore të FvdTube Video Downloader App

Në këtë faqe, mund të shkarkoni direkt videot pasi nuk shfaq ndonjë reklamë ose popup as nuk përcjell në vende të tjera. Gjithashtu mund të shkarkoni aplikacionin FvdTube smartphone në celularin tuaj për të shkarkuar video direkt në telefonin tuaj. Është një mënyrë e besueshme dhe e përshtatshme për të shkarkuar videot dhe Mp3. Vetëm duke klikuar në ikonën e shkarkimit ju merrni opsionin për të shkarkuar videot në rezolucion dhe format të ndryshëm. Gjithashtu, mund të zgjidhni të shkarkoni video si Audio ose video.

  • Lejon të shkarkosh drejtpërdrejt video, thjesht kërkosh një video duke përdorur kërkimin e saj të parashtruar. Ju ose mund të futni një fjalë kyçe ose kopjoni lidhjen video të ngjitur.
  • Asnjë reklamë ose popup i bezdisshëm nuk ndërpret shkarkimin tuaj.
  • Shkarkoni videot e shumta në të njëjtën kohë.
  • Videot janë në dispozicion në cilësi të ndryshme si 1080p, 720p dhe shumë cilësi të tjera të ulëta dhe të larta.
  • Shkarkoni videot në formate të ndryshme si Mp4, Webm, Mp4A, 3gp, Mp3 dhe shumë më tepër.
  • Me aplikacionin e saj për smartphone, ju merrni inbuilt video / audio player.
  • Krijo listën e luajtjes së muzikës tënde të preferuar dhe shumë më tepër.

përfundim

Megjithëse, Vidmate ka disa veçori të mahnitshme, por të gjitha në të gjitha FvdTube tejkalon në aspektin e besueshmërisë, performancës, cilësisë, opsioneve etj. Dhe është krejtësisht i sigurt dhe trustable.