Youtube Downloader ApK

YouTube Downloader për Android Apk

FvdTube është faqja më e modës dhe aplikacioni mobil për shkarkimin e videove që ju ndihmon të merrni miliona këngë, video, seri televizive etj. Nuk ka ndonjë parapagesë mujore ose ndonjë lloj abonimi për të përfituar shërbimet e tij. Është plotësisht e lirë dhe ad free website dhe aplikim celular si. Mund të krijoni një listë dëgjimi për këngët dhe videot e dëshiruara. Faqja e internetit ju ofron karakteristika të shumta dhe videot më të fundit. Për këtë ju do të merrni video nga çdo vend video hosting si YouTube. Të gjithë ju duhet të bëni është vetëm kopjoni URL-në ose mund të kërkoni sipas fjalëve të atij video ose këngë të veçantë.

Shkarko tanisi në instaloj

Hapat për të instaluar aplikacionin FvdTube

  • Së pari, vizitoni https://fvdtube.com/, faqen zyrtare të aplikacionit FvdTube dhe shkarkoni aplikacionin FvdTube APK.
  • Tani thjesht prekni APK-në në celularin tuaj.
  • Shënim: Në rast se ‘instalimi i bllokuar’ shfaqet në ekran. Pastaj shkoni te Settings> Security dhe nga aty prekni në kutinë e kontrollit ‘Burimet e panjohur’. Pas kësaj trokitje e lehtë sërish APK
  • Tjetra kur lejet shfaqen në ekran pastaj trokitni lehtë mbi ‘Instalo’.
  • Tani prisni për një moment dhe aplikacioni do të instalohet.
  • Gëzoni aplikacionin.

Si ta Instaloni

Hapi 1

Shko tek https://fvdtube.com/, kliko opsionin ‘Shkarko’. Shkarkimi do të fillojë automatikisht.

Hapi 2

Shiriti i njoftimit i pajisjes suaj do të shfaqë skedarin APK të shkarkuar FvdTube. Kliko atë për ta instaluar.

Nëse shfaq “pop-up” Install bllokuar, zgjidhni opsionin ‘Settings’. Direkt, do t’ju çojë në cilësimet e pajisjes, ndizni instalimin nga “Burimet e panjohura”.

Për ta aktivizuar atë manualisht, ndiqni Cilësimet> Siguria> Cilësimet

Hapi 3

Në kthimin e instalimit të “Burimeve të panjohura”, pajisja juaj do të nxisë një alarm, kliko në ‘OK’.

Hapi 4

Klikoni mbi skedarin APK të shkarkuar FvdTube edhe një herë për të instaluar aplikacionin.