Youtube Downloader për iPhone / iOS / iPad <= Shkarko Tani

Si të shkarkoni FvdTube Video downloader për pajisjet iOS?

FvdTube video downloader është mjaft një aplikacion i mahnitshëm që keni pasur ndonjëherë deri në këtë kohë. Me shumë karakteristika dhe funksionalitet ky aplikacion bëhet një nga mjetet më të mira për të shkarkuar videot tuaja të preferuara në YouTube. Më tej, kjo ju mundëson të shkarkoni videot me cilësi të HD në telefonin tuaj të mençur. Përveç kësaj, gjithashtu mund të shkarkoni skedarë Mp3 në smartphone tuaj në qoftë se preferoni të dëgjoni muzikë. Aplikimi FvdTube ka dizajnuar me disa veçori të dallueshme nga shkarkuesit e zakonshëm të videos. Karakteristika të tilla fuqizojnë përdoruesit për të shkarkuar videot më të mira të cilësisë dhe skedarët Mp3 në smartfonin e tyre.

FvdTube për pajisjet iOS mundësojnë të shkarkojnë video HD dhe cilësi të lartë Mp3 në iPhone dhe iPads tuaj. Më tej, FvdTube për iPhone ju jep mundësi të shkarkoni video dhe Mp3 në telefonin tuaj të mençur. Kjo ju jep mundësi për të shkarkuar videot nga faqet e ndryshme të videos në internet, si YouTube, Vimeo, Vuclip, Vine etj. Përveç kësaj, gjithashtu ju lejon të shkarkoni videot nga faqet e mediave sociale si Instagram, Facebook etj.

Procedura për të shkarkuar aplikacionin FvdTube në pajisjet iOS

Megjithëse, FvdTube është një mjet i mirë për shkarkimin e videove nga disa faqe të njohura, duke përfshirë YouTube. Por për fat të keq, deri në këtë kohë nuk është i disponueshëm për pajisjet iOS. Prandaj, nuk mund të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin FvdTube në iPhone / iPad. Kjo për shkak se është një aplikacion Android dhe nuk mund të ekzekutosh aplikacione Android në pajisjen iOS. Por ne po punojmë në atë pjesë dhe shumë shpejt do të jeni në gjendje të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin FvdTube në pajisjen iOS.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se nuk ka asnjë mënyrë për të shkarkuar videot tuaja të preferuara në YouTube. Përveç app FvdTube ju keni një tjetër mundësi të përsosur që është që ju mund të shkoni në FvdTube.com website për të shkarkuar të gjitha videot tuaja të preferuara në YouTube. Përveç kësaj, gjithashtu mund të shkarkoni skedarët Mp3 të videove muzikore të preferuara.

FvdTube.com ofron për të shkarkuar videot HD dhe Mp3 në cilësi të lartë si 192kbps, 256kbps, 320kbps, dhe kështu me radhë. Kjo ju lejon të shkarkoni video në formate të ndryshme si Mp4, Mp3, AVI, Webm, 3gp etj. Është një mënyrë më e mirë për të shkarkuar videot tuaja të preferuara në YouTube. Po ashtu, shkarkon drejtpërdrejt video, nuk ka redirections ose reklama që shqetësojnë shkarkimin tuaj.

Hapat për të shkarkuar videot e YouTube në pajisjet iOS duke përdorur FvdTube.com

 • Para së gjithash, shkoni te  https://fvdtube.com nga shfletuesi juaj i internetit.
 • Ju mund të futni fjalen për një video ose kopjoni URL-në e URL-së në kutinë e kërkimit në faqe.
 • Pas kësaj prekni opsionin e shkarkimit në anën e djathtë të kutisë së kërkimit.
 • Tani mund të gjeni rezultatet e kërkimit me dy butona për shkarkimin si Mp3 dhe një tjetër për Mp4.
 • Zgjidhni Mp3 nëse doni të merrni audio ose zgjidhni Mp4 nëse doni video.

Shënim: mund të shikoni përpara një video ose të dëgjoni Mp3 përpara se të shkarkoni duke klikuar butonat në dispozicion me videot.

 • Nga kjo faqe ju mund të shkarkoni mijëra e përmbajtjes FALAS celular.
 • Në mënyrë të ngjashme, mund të zgjidhni formatin dhe rezolucionin e dëshiruar video kur zgjedh Mp4.
 • Thjesht prekni opsionin e shkarkimit kur jeni të kënaqur për të shkarkuar.
 • Tani në një periudhë shumë të shkurtër do të merrni videon ose Mp3.

Karakteristikat e FvdTube video downloader

 • Është një aplikacion më i shpejtë i shkarkimit të videos që mundëson shkarkimin e videos në YouTube shpejt dhe me lehtësi.
 • Mund të shkarkoni videot HD.
 • Shkarkoni skedarë me cilësi të lartë në telefonin tuaj të mençur.
 • Lejon të shkarkoni videot në formate të ndryshme si 3gp, Mp4, Mp3, Webm etj.
 • Ju mund të gjeni lehtësisht videot tuaja të preferuara duke shtypur vetëm fjalen.
 • Mënyra më e shpejtë dhe e besueshme për shkarkimin e videos me cilësi më të mirë dhe Mp3.
 • Asnjë reklamë, popup ose redirections nuk ndërpresë shkarkimet tuaja.
 • Është vend i lirë për të shkarkuar sa më shumë video që dëshironi.
 • Ju mund të shkarkoni video të shumëfishta në të njëjtën kohë dhe shumë më tepër.