YouTubeInMP3

YouTubeInMP3.com është një konvertim video online në YouTube që u mundëson përdoruesve të konvertojnë lehtë videot e YouTube në skedarët Mp3. Është video falas dhe e thjeshtë në YouTube për konvertim Mp3 dhe lejon të konvertohet sa më shumë video YouTube në internet ashtu siç dëshiron. Pa shumë përpjekje, mund të konvertoheni videot tuaja të preferuara në YouTube te skedarët Mp3. Më tej, YouTubeInMP3.com mundëson shkarkimin dhe konvertimin e videove të YouTube me mundësi për të redaktuar video të tilla. Të gjitha Mp3 ajo siguron është në cilësi të lartë. Përveç kësaj, mund të kërkoni një video në YouTube në faqe nëse nuk keni lidhje.

Megjithëse, kjo është një mënyrë e thjeshtë për të shkarkuar dhe konvertuar videot tuaja të preferuara të YouTube në Mp3. Por në realitet, ky website mungon disa opsione të përshtatshme. Para së gjithash, ndërfaqja e përdoruesit e faqes është mjaft e fuzzy dhe konfuze jo çdo përdorues mund të gjeni atë që ai është duke kërkuar për të përshtatshme.

Për më tepër, ajo shfaq reklama bezdisshëm dhe popup kur përpiqen të shkarkojnë ose konvertojnë videot, gjithashtu përcjell në fusha të tjera. Është pak i ngadalshëm dhe jo i përsosur për konvertimin e videos. Më tej, cilësia e skedarëve video dhe Mp3 është zhgënjyese. Përveç kësaj, nuk është shumë e shpejtë për të konvertuar videot tuaja dhe disa herë vonesa ndodh.

Prandaj, ne paraqesim alternativën më të mirë për këtë faqe, dmth. FvdTube.com është mënyra më e mirë për të shkarkuar të gjitha videot e YouTube dhe Mp3. Ju mund të shkarkoni direkt skedarët Mp3 të videove dhe nuk keni nevojë t’i konvertoni ato. Përveç kësaj, ju mund të shkarkoni video në cilësi HD edhe në rezolutat 4K. Gjithashtu, ekziston një aplikacion për të, përkatësisht aplikacionin FvdTube, që mund të shkarkoni në celularët e mençur.

Disa veçori kryesore të FvdTube.com

  • Ju mund të shkarkoni video të pakufizuar dhe Mp3 nga http://fvdtube.com/ pa u përballur me ndonjë reklamë ose ridrejtime.
  • Shkarkoni videot e shumta së bashku.
  • Lejon shkarkimin e videos në MP3, M4A, 3gp, MP4, WebM etj.
  • Shkarkoni videot në 720 × 576 dhe 720 × 480 për DVD, 640 x 360 dhe 640 × 480 për video. Shkarkoni video dhe këngë HD në rezolucione HD të 1280 × 720 dhe 1920 × 1080 (dmth. 1080p).
  • App FvdTube vjen me një Audio / Video Player të integruar. Pra, në këtë aplikacion mund të shfletoni muzikë ose video në mënyrë të drejtpërdrejtë.
  • Shkarkoni videot nga faqet e tjera gjithashtu.
  • Bëni listën tuaj të dëgjimit.

përfundim

Megjithëse, YouTubeInMP3.com mundëson konvertimin e videove të YouTube tek Mp3. Por pse konvertohen videot në Mp3 kur mund të shkarkoni direkt skedarët Mp3 në FvdTube.com në cilësi të lartë si 192kbps, 256kbps, 320kbps etj. Vetëm ngjitni lidhjen e videos tuaj të preferuar në YouTube ose shkruani fjalën e videos në FvdTube.com dhe trokitni lehtë mbi Mp3 për të marrë fotografi me cilësi të lartë Mp3. Pra, FvdTube.com është mjaft i përshtatshëm, më i shpejtë dhe i zoti për të shkarkuar videot dhe MP3.